Kinderyoga
 

Kinderyoga op de basisschool

Welkom bij Yin Kids, waar avontuur en ontspanning samenkomen!
Ben je klaar om de wereld van kinderyoga te ontdekken?

Met avonturen en thema’s neem ik kinderen mee op yogareis én laat ik ze een moment van rust ervaren tijdens de drukte van een schooldag. Een moment waarin ze in hun lijf kunnen voelen hoe het met ze gaat en waarin ze niet hoeven te presteren. Kinderen ervaren het vaak als heel fijn om even hun ogen te sluiten en niks te hoeven. 

Wat biedt kinderyoga?

  • Meer rust in de klas
  • Meer zelfvertrouwen voor de kinderen
  • Meer lichaamsbewustzijn voor de kinderen
  • Meer verbinding en acceptatie tussen de kinderen

Ik geef kinderyoga aan groep 1 t/m 8, de lessen worden afgestemd op de leeftijd van de groep. 

Ook geef ik lessen tijdens naschoolse programma’s en op de BSO. Yoga helpt kinderen om beter naar hun lichaam te luisteren, hun grenzen te begrijpen en samenwerking te bevorderen.  

Wil je meer weten?
Ik geef les op basisscholen in de regio Weert. Neem contact met me op voor de mogelijkheden :).
Tot ziens op school!

Kinderyoga bij Yoga Weert

Yoga helpt je om je sterker te voelen, je beter te concentreren en het is goed voor je zelfvertrouwen.

Je wordt je bewust van je lichaam en je voelt je leniger en krachtiger. Je leert te staan als een boom en bent zo sterk als een krijger. Tijdens de yoga mag je helemaal ontspannen. Van yoga word je rustiger in je hoofd en zit je lekkerder in je vel.


Aanbod najaar 2024
Vrijdagen 15.30 – 16.15u : Leeftijd 8 – 12 jaar
30 aug, 6 sept, 13 sept, 20 sept, 4 okt en 11 okt.

Prijs: 6 lessen voor €50,-
Locatie: Yoga Weert, Kanaalstraat 4, Weert
Wil je meer weten of je kind aanmelden?
Stuur een berichtje naar monique@yinkids.nl

Over Monique

Ik ben een enthousiaste kinderyoga docente die met liefde en plezier yogalessen geeft op basisscholen én bij Yoga Weert. Ik hou van avontuur en ontdekken. Of het nu duiken in de zee is, kamperen of gewoon in de natuur zijn, ik geniet ervan. In mijn yogalessen neem ik kinderen mee op avontuurlijke reizen naar oerwouden, de zee, de ruimte en een wereld vol krachtige krijgers en dankbaarheid.

Meer over Monique

Recensies

De yogalessen zijn zéér waardevol. Een must voor het onderwijs. Ik zou het heel graag in mijn lesrooster willen hebben en wil graag zelf doorgaan met oefeningen met de kinderen. Ik vond alle oefeningen fijn, de houdingen, de massage, het tot rust komen. De stem en rust van Monique zijn heel fijn. En ook haar openheid. Ze straalt veiligheid en vertrouwen uit.

Juffrouw Karin Vanlier, groep 7-8
Basisschool Kameleon Weert

Een erg leuke en leerzame ervaring, voor zowel de kinderen als de juf. Door te starten met een klankschaal had ze meteen de aandacht van de kinderen. De uitleg van de posities sloot goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. Er was een fijne afwisseling tussen actief en ontspanning. De kinderen gaven achteraf aan dat ze het een leuke les vonden en dat ze dit vaker zouden willen doen. Erg geslaagd dus!

Juffrouw Janique Bosch, groep 1-2
Kindcentrum 3Hoven Weert

De kinderen waren meteen enthousiast en gingen helemaal in op het thema Piraten. Dit thema paste goed bij de belevingswereld en bij het thema waar wij mee aan het werken waren. Monique deed enthousiast mee en zorgde voor een heerlijke rust. Deze rust werd weerspiegeld door de kinderen waardoor er een fijne sfeer ontstond. We zijn erg blij dat Monique een yogales wilde geven. We raden haar ook zeker aan.

Juffrouw Nicole Horyon, groep 4
IKC De Kerneel Nederweert

Meer recensies