Recensies

De yogalessen zijn zéér waardevol. Een must voor het onderwijs. Ik zou het heel graag in mijn lesrooster willen hebben en wil graag zelf doorgaan met oefeningen met de kinderen. Ik vond alle oefeningen fijn, de houdingen, de massage, het tot rust komen. De stem en rust van Monique zijn heel fijn. En ook haar openheid. Ze straalt veiligheid en vertrouwen uit.

Juffrouw Karin Vanlier, groep 7-8
Basisschool Kameleon Weert

Een erg leuke en leerzame ervaring, voor zowel de kinderen als de juf. Door te starten met een klankschaal had ze meteen de aandacht van de kinderen. De uitleg van de posities sloot goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. Er was een fijne afwisseling tussen actief en ontspanning. De kinderen gaven achteraf aan dat ze het een leuke les vonden en dat ze dit vaker zouden willen doen. Erg geslaagd dus!

Juffrouw Janique Bosch, groep 1-2
Kindcentrum 3Hoven Weert

De kinderen waren meteen enthousiast en gingen helemaal in op het thema Piraten. Dit thema paste goed bij de belevingswereld en bij het thema waar wij mee aan het werken waren. Monique deed enthousiast mee en zorgde voor een heerlijke rust. Deze rust werd weerspiegeld door de kinderen waardoor er een fijne sfeer ontstond. We zijn erg blij dat Monique een yogales wilde geven. We raden haar ook zeker aan.

Juffrouw Nicole Horyon, groep 4
IKC De Kerneel Nederweert